Нашите услуги

Ремонт на апартаменти

Изпъкнете в своя апартамент с нашите професионални ремонтни услуги. Независимо дали сте се решили за обновление на интериора, подобрение на функционалността или решаване на конкретни проблеми, нашият екип от опитни специалисти е на ваше разположение. От елегантни финиши до интелигентни решения за пространство, ние ще направим вашия апартамент не просто жилище, а модерно и уютно пространство, отразяващо вашия стил.

Ремонт на къща

Превърнете вашата къща в мечтаното място за живеене с нашите услуги за ремонт. Нашите експертни ръце и креативни идеи ще възкресят старите пространства и ще ги направят съвременни и функционални. Специализираме се в обновяване на електрически системи, боядисване, подмяна на подови настилки и други ремонтни услуги. Доверете ни се да направим вашия дом не просто място за живеене, а истински дом. Свържете се с нас за консултация и оценка на проекта.

Довършителни работи

Нашият екип е готов да преобрази Вашето жилище и да изпълни всяко Ваше желание. Предлагаме всички видове строително-ремонтни и довършителни услуги

Ремонт на баня

Предлагаме професионални услуги за ремонт на банята, които ще я възстановят в пълната ѝ красота. Нашите експерти осигуряват бързи и ефективни решения за течове, фаянс, санитарен порцелан и други проблеми.

Нашият екип е готов да преобрази Вашето жилище и да изпълни всяко Ваше желание. Предлагаме всички видове строително-ремонтни и довършителни услуги. За максималното Ви улеснение – ние ще дойдем до Вашия адрес и ще направим прецизен оглед и оценка на състоянието на Вашето жилище. Вие решавате дали сами да закупите необходимите материали или да се доверите на нашия професионален опит в избора само на най-доброто за Вас. Обикновено по-мащабните ремонти започват с къртене, премахване на стара дограма, мазилка и подова настилка. След демонтажа на всичко, което вече не Ви е необходимо, или което има нужда от подмяна, продължаваме със зидария, замазка, шпакловка и изправяне на стени. В случай, че искате окачен таван, корниз или топлоизолация, нашият екип ще Ви го осигури. За модерния облик на Вашия дом предлагаме полагане на фаянс, теракот, гранитогрес и боядисване.
Доверете се на професионалистите в бранша и бъдете сигурни, че жилището Ви е в добри ръце. Нека заедно превърнем мечтания дом в реалност!

Покриви

За да гарантирате дълготрайна защита на вашия дом и комфортът на вашето семейство, е важно да поддържате покрива в отлично състояние. Независимо дали сте се сблъсквали с увредени покривни материали, течове или други проблеми, нашата компания се гордее с предоставянето на професионални услуги за ремонт на покриви.

N

Ремонт на покриви с дървена конструкция

N

Ремонт на покриви с керемиди

N

Хидроизолация на покриви

N

Ремонт на покриви с битумни керемиди

N

Ремонт на покриви с ламарина

N

Ремонт на покриви с поликарбонат

Груб строеж

Ако най-накрая имате възможността да построите своя собствена къща или някакъв тип сграда, закупили сте площта и е време да започнете строежа, свържете се с нас. Ние, от Ес енд Джи България, ще Ви съдействаме за грубия строеж на Вашата къща, започвайки от изкопните работи до покрива и ще Ви гарантираме едно много високо качество на работа!

N

Изкопаване на основи

N

Отливане на плоча кота нула

N

Отливане на стълбища

N

Бетониране на основи

N

Отливане на колони и греди по плочите

N

Зидария на стените

Контакти

ул. Паско Пенев Желев,
Варна, 9000, България
Phone: 0894 300032
Email: office@sg-bulgaria.com
Web: www.sg-bulgaria.com

5 + 9 =