За нас

създадена

2020

„Ес енд Джи България“ ООД, със седалище на управление във Варна е динамично развиваща се строителна фирма, която предоставя и развива строително-монтажни дейности, както в България, така и в чужбина.
Ние от S&G Bulgaria вярваме в изграждането на дългосрочни отношения с нашите клиенти, базирани на доверие и професионализъм. Нашата цел е да надминем очакванията на клиентите чрез прецизност, отговорност и превъзходство във всяко отношение.

Защо да ни се доверите

Ние предлагаме цялостно строителство на къщи, жилищни или промишлени сгради като изпълнява строителни услуги в широк обхват необходими в целия процес на реализация на тази дейност – от проектирането, груб строеж, изграждане и довършителни работи до завършен проект.
Чрез екипът ни от постоянни и квалифицирни специалисти в строителната индустрия, винаги успяваме да предложим конкурентни цени за професионално качество и изпълнение в разумно договорени срокове.

Иновации и Устойчивост

Залагаме на иновациите и устойчивите практики в строителството, като съчетаваме технологични постижения с отговорно отношение към околната среда. Нашата фирма активно поддържа устойчивостта като ключов елемент от стратегията си, като създава бъдещи сгради, които служат не само на нашите клиенти, но и на обществото и планетата.

Ние от S&G Bulgaria изграждаме не просто стени, а бъдеще, което се радва на доверието и уважението на всички, които се възползват от нашите услуги. Ние сме тук, за да изградим днешния свят и да оформим утрешния – с ентусиазъм, качество и най-високи стандарти.

Завършени проекти

Фамилни къщи

%

Доволни клиенти

Контакти

ул. Паско Пенев Желев,
Варна, 9000, България
Phone: 0894 300032
Email: office@sg-bulgaria.com
Web: www.sg-bulgaria.com

6 + 13 =